Etiquetes

,

DESCUENTOS, ofertas online y viajes de hasta (1)Groupalia

http://es.groupalia.com/

Descripció del web: Groupalia és una companyia de compra social online dedicada a la venta de plans d’oci: viatges, serveis i altres productes. Les ofertes que ofereixen tenen una duració d’entre un i quatre dies i t’apareixen diferents ofertes en funció d’on visquis. En la majoria dels casos, els plans que es venen en aquesta pàgina web són molt econòmics.

Aquest vídeo explica el funcionament de la pàgina: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=olR4gwGTNBg

 La pàgina web està dividida en: plans que ofereixen diàriament, descomptes en viatges i productes exclusius.     


V
aloració personal: 
Considero que és una pàgina web molt útil sobretot en l’època de recessió que estem vivint en l’actualitat i que s’adequa a la temàtica del nostre bloc. El web ofereix la possibilitat de registrar-se o d’introduir el teu correo per rebre les ofertes actualitzades. En tot moment et recorda el que t’estalvies

Com a aspectes positius, recalcaria que les ofertes varien regularment i totes les condicions de l’oferta estan molt ben explicades. A més a més Groupalia posseïx un bloc i aplicació pel movil, tant d’Iphone com d’Android. També està vinculat amb xarxes socials, com Facebook, Twitter, Flickr, YouTube, Foursquare i Pinterest. Et permet pagar amb targeta o Pay Pal.

Com a punts negatius, descataria que les ofertes tenen una duració curta i que sovint les ofertes són enganyoses. Ofereixen un preu molt asequible però, de vegades, no s’inclou el vol o altres aspectes. D’altre banda no hi ha gaires ventatges al registrar-se en la pàgina web, només que tens un recull dels vales que has comprat. El web només disponible en castellà i italià.

Anuncis