Etiquetes

,

Imagen

http://www.airbnb.es
Aquesta pàgina web et permet buscar un lloc on allotjar-te a totes les principals ciutats del món. No es tracta però d’un allotjament com els que pots trobar a les principals webs de viatges, sinó que són cases/apartaments/pisos (fins i tot pots allotjar-te en vaixells o una casa construïda en un arbre) de persones que han decidit llogar-la per una nit, uns dies, o uns mesos. La mateixa web deixa que qualsevol persona pugui penjar un anunci de la seva llar gratuïtament, per donar opció a que algú s’hi allotgi. En l’anunci l’amfitrió imposa un preu i unes condicions als futurs hostes i afegeix imatges de l’habitatge. Tothom qui s’hi allotgi podrà després fer una valoració i comentaris sobre el lloc, per orientar als pròxims possibles hostes.

Valoració personal

Coses positives: Moltes, però l’originalitat del format en primer lloc. D’altra banda també m’agrada molt la guía de veinats que ofereix la web. Segons les teves preferències a l’hora de viatjar t’assignen el barri que més et convé dins de la ciutat que esculls.

Coses negatives: Ben poques. El pitjor de la web són els anuncis que no tenen valoracions perquè són massa recents, ja que al no tenir cap referència no saps on pots anar a parar.

Vídeo del funcionament de la web: http://www.youtube.com/watch?v=SaOFuW011G8

Anuncis