Etiquetes

, , , , ,

Delicious:

https://delicious.com/viatgersvirtuals

Nombre de fonts seleccionades: 55 links (from Twitter: 42)

Twitter:

https://twitter.com/viatgervirtual

captura de pantalla del Twitter de @viatgervirtual

captura de pantalla del Twitter de @viatgervirtual

Nombre de tuits: 100

Nombre d’usuaris que seguiu: 66

Nombre d’usuaris que us segueixen: 33

Llistes:

  • Nom llista pròpia: Airlines i Gestió T2 (Blanquerna)
  • Llistes a les que esteu suscrits: 

  • Guías, 

  •  Agencias de viajes i 

  •  Vuelos low cost

Fer un breu informe amb la valoració de les dues eines usades (és important la vostra reflexió sobre els aspectes positius i negatius de cada eina, els seus punts forts i febles, la seva utilitat, etc)

L’eina de twitter és molt ràpida i útil a l’hora de publicar ofertes o projectes, com la idea que vam proposar de que la gent ens informés d’on voldria anar de vacances. Facilita la comunicació amb altres persones que mostrin interes per algun àmbit en concret i t’ajuda a veure els twits o persones relaciones amb allò. Un aspecte a destacar, tot i que no necessàriament negatiu, és que hi ha un límit de caràcters que pots publicar. Per una banda està bé ja que et fa cenyir-te al que vols dir sense donar tants rodament, però per una altra limita molt la piulada el fet de que afegeixis # o agreguis usuaris.

Pel que fa a delicious és un marcador social que et permet gestionar la informació que trobem a Internet i guardar i compartir els links que ens interessin. Fins i tot, comentar els continguts i afegir etiquetes per tal d’accedir a la informació de forma més senzilla. Considerem que és molt útil poder guardar de forma permanent i online tots aquells links que ens sembli interessants o vinculats a temàtiques que estiguem buscant. A més a més també pots buscar links que altres persones han vinculat amb el seu compte de delicious. Un altre punt positiu és que aquesta eina posseïx una aplicació per Iphone i Android. Com a aspecte negatiu destacariem que aquesta aplicació no és gaire diferent que un marcador de qualsevol navegador, no ens ofereix gaires ventatges més.

Anuncis