Etiquetes

,

Creació d’una alerta amb Google Alertes

El 16 d’abril vaig crear la primera alerta: “Viajes AND Pais Vasco”. Però com no rebia cap correu, el 18 d’abril vaig decidir crear-ne una altra: “Ofertas AND viajes”.

En el primer cas la freqüència de l’alerta era “cuando se produzca” i la quantitat “sólo los mejores resultados”. Però més tard, quan vaig crear la segona alerta i vaig prestar més atenció a aquestes opcions, vaig decidir canviar les opcions del la primera alerta i posar-les igual que la segona. És a dir, totes dues tenen una freqüència de “una vez al día” i la quantitat és “sólo los mejores resultados”. D’aquesta manera vaig aconseguir obtenir més resultats. Dos dels millors resultats són: 

Con la crisis, los europeos recortan pero no renuncian a viajar

“La crisis no ha frenado las ansias de viajar de los turistas europeos. Así se desprende del estudio Viajar en tiempos de crisis. Tendencias de viaje en Europa en el contexto económico actual realizado la agencia de viajes on-line eDreams para averiguar cómo han evolucionado los hábitos de viaje en los últimos cuatro años.”

URL:
http://www.expreso.info/es/noticias/agencias/32847_con_la_crisis_los_europeos_recortan_pero_no_renuncian_viajar

Comer bien y barato en vitoria

“Hola amigos viajeros en breve viajare a la ciudad de vitoria si me podeis recomendar a esos sitios donde soleis ir a comer que sabeis q estais comiendo calidad y a un precio razonable y si ya me podeis recomendar algunos platos tipicos de vuestra zona os lo agradeceria un saludo a todos.”

URL:
http://www.tripadvisor.es/ShowTopic-g187453-i516-k6438328-Comer_bien_y_barato_en_vitoria-Basque_Country.html

El primer document obtingut l’he triat perquè és una notícia que explica que, tot i que hi ha crisi, la gent segueix viatjant. I això és gràcies a les webs que t’ofereixen ofertes, descomptes, etc. Que són les que nosaltres treballem en el nostre blog principalment. El segon document l’he triat perquè tampoc he rebut molts bons resultats, i aquest era, d’entre tots els altres, el millor. És un enllaç a una pregunta què ha fet una persona en el fòrum de la web Tripadvisor. Trobo que aquests fòrums són una bona idea per aquella gent que està buscant coses, però no sap on, i això els permet preguntar i que la gent que ho sap els respongui. Si les respostes són bones, és molt útil i pots trobar coses que et serveixen pots descobrir noves pàgines web. A més, també et serveix per comparar l’opinió dels

En total he rebut 9 documents. Quasi la meitat eren webs de fòrums i els altres restants eren notícies relacionades amb l’alerta que jo vaig crear. He trobat a faltar pàgines web d’ofertes que no siguin fòrums com Yahoo! Respuestas, sinó oficials. Crec que l’Alerta de Google és útil si tens un tema concret per buscar perquè t’avisen quan apareix un nou article, notícia o pàgina web relacionat amb allò que busques. Així t’evites d’haver d’estar mirant cada dia si ha aparegut alguna cosa nova. Per exemple, si estàs buscant informació de l’atemptat de Boston, aquest servei de Google seria útil perquè t’avisaria quan apareguessin noves notícies. 

Anuncis