Etiquetes

,

Crea una alerta a Google sobre un tema concret relacionat amb la temàtica general del teu bloc (pot ser la mateixa de l’activitat anterior, o similar, a http://www.google.com/alerts?hl=es  i fes un informe indicant:

a) Configuració de l’alerta, indicant: data de realització de la consulta;  tipus de resultat; freqüència; i quantitat. Si has modificat l’alerta, indica les modificacions i dates.

Consulta de cerca: Londres AND guia AND viajes
Data de realització de la consulta:18 abril 2013
Tipus de resultat: tot
Freqüència: Un cop al dia
Quantitat: només els millors

 El dia 24 vaig modificar les alertes. Vaig variar la consulta de “Londres AND guia AND viajes” per “Londres AND restaurants”, i la freqüència pel moment en que es produeixi.

 

b)Tria dos dels documents obtinguts com a resposta i copia l’inici (títol i primeres línies) i la url. Justifica la teva elecció.

Restaurantes en baños, la nueva moda en Londres – Klika.mx

No se trata de restaurantes temáticos, sino de restaurantes en antiguos baños.

www.klika.mx/…/restaurantes-en-banos-la-nueva-moda-en-lon…

 

La mejor comida en Londres! – Opiniones de viajeros sobre Luna 

En el puesto nº 13 de 11.501 restaurantes en Londres. 5.0 de 5 estrellas 56 Opiniones. Cocina: Italiana. Opciones para cenar: Reservas, Abierto por la noche 

www.tripadvisor.es/ShowUserReviews-g186338-d2241866-r1…

He escollit aquestes dues respostes perquè són les que he trobat més fiables i perquè s’apropaven més al que estava buscant.

 

c) Explica el més clarament possible tot el procés (si has modificat l’alerta o no a partir dels primers resultats, quantes alertes i quants documents has rebut, valora els resultass obtinguts. Valora el servei d’Alerta de Google a partir d’aquesta experiència

 He modificat l’alerta inicial per Londres AND restaurants, ja que no sortia cap resultat. La nova alerta m’ha facilitat més resultats però no són el que estava buscant exactament. Només he rebut 3 resultats com a resposta, dues notícies i una web.

Les alertes de Google no crec que siguin gaire eficaces per a cerques dins l’àmbit dels viatges ja que no són capaces de trobar solucions, només comentaris o opinions poc fiables. Crec, però, que serien mes útils per buscar informació sobre un seguiment d’una notícia o fets que requereixin una certa continuïtat.

Anuncis