Etiquetes

,

Captura de pantalla "Tripwolf"

Tripwolf

http://www.tripwolf.com/

Aquesta pàgina web és una red social de viatges que pretén substituir la típica guia de viatges. Combina el contingut de grans guies de referència amb les experiències i altres comentaris que poden apotar una comunitat d’usuaris. Cada usuari té el seu compte que permet personalitzar les seves pròpies rutes de viatges o agafar-ne d’altres ja proporcionades per l’empresa Tripwolf.

Valoració personal: trobo que és una web de viatges molt bona i poc usual pel fet de no només donar-te informació sobre els llocs d’interès de la zona; tals com resturants, museus o transports; sinó també crear la teva ruta de viatge segons el teu ordre de preferència. A més el fet de que una comunitat d’usuaris pugui comentar les seves experiències dóna més confiança als usuaris a l’hora d’escollir el seu destí. D’altra banda també facilita un allotjament i ho fa comparant webs de viatges perquè tu puguis triar la que s’adapta més a la teva economia o a les teves necessitats. L’únic punt en el que posaria la meva nota discordant és el fet de que en ser la pàgina web principal en anglès hi ha algunes faltes en la traducció.

La web s’esmera molt en donar a conèixer la seva nova aplicació per Android i iPhone que permet portar les teves rutes sempre amb tu.

 

Anuncis