Etiquetes

,

Identifica com s’ha utilitzat la documentació en els següentes productes comunicatius.  A cada producte, identifica les funcions que compleix i justificar-ho.

Productes:

1-    El Periódico. Record y con la derecha

Utilitza la funció complementària ja que la informació principal està complementada amb una sèrie de dades que ajuden a verificar i a donar credibilitat a la notícia, per tant compta amb altres funcions: credibilitat i verificació.

2-  El Periódico. El precio del tomate

Funció de credibilitat on utilitza exemples dels casos judicials que s’enfronta el programa. Augmenta la qualitat de l’article. La funció de creativitat també és present.

3-  Tienda de la Hemeroteca de La Vanguardia

Funció de rendibilitat, on és present la reutilització dels materials informatius creats per l’empresa de comunicació, com és el cas d’aquest diari.

4- Spot Apple 1984

Funció de creativitat, la documentació és l’element principal i destaca en la creació d’un nou producte que l’anuncia (funcio preparatoria)

5- Telecinco. Boda de Chelsea Clinton. En aquest exemple, descriu també les imatges que creus que són de documentació que apareixen al llarg del vídeo

Funció de rendibilitat, amb la reutilització d’imatges d’anys anteriors en campanyes electorals, graduació universitària i casament. També hi ha present la funció de credibilitat on l’ús intensiu de la documentació fa que la notícia sigui de més qualitat.

Anuncis