Etiquetes

,

1. Posa un exemple de permanència de la tradició oral en l’actualitat i justifica la teva elecció

Les cançons populars han passat de boca en boca durant molts anys, moltes d’elles ni se’n sap el seu origen. Per això, són un clar exemple de permanència de la tradició oral, perquè han arribat fins els nostres temps cançons que es van començar a cantar fa molts anys enrere.

2. Analitza el vídeo Information/R/Evolution.

– Identifica tots els serveis i productes que puguis i fes una descripció bàsica de cadascú.

Google: és un cercador d’informació amb el qual pots trobar quasi tota la informació que hi ha a la xarxa. Es caracteritza perquè quan busques una cosa, les primeres pàgines webs que apareixen són les més llegides, i en principi, les que aporten més informació per allò que estàs buscant. Actualment Google també disposa d’un servei de correu electrònic i una xarxa social, entre d’altres serveis.

Yahoo: servei digital que inclou un cercador, correu i un espai on pots preguntar coses i altres usuaris et responen amb més o menys rigor.

Blogger: espai digital on els usuaris publiquen entrades amb allò que ells volen explicar als seus lectors.

Viquipèdia: enciclopèdia digital on qualsevol persona registrada pot afegir entrades o editar-ne d’altres ja fetes. És una eina actualment molt utilitzada, però no és al 100% fiable, ja que la informació la pot escriure qualsevol, tot i que l’equip de viquipèdia revisi totes les publicacions.

Youtube: xarxa social on els usuaris pugen vídeos o cançons per compartir amb la resta d’usuaris, però també poden ser vistos per visitants no registrats.

– Posa un titular a aquest vídeo i fes un comentari o valoració personal

L’evolució de la cerca d’informació. Aquest vídeo ens explica l’evolució que ha patit la societat amb la digitalització a l’hora de buscar informació.

3. Quins són els usos de la informació?

3r apartat de l'activitat 1.

3r apartat de l’activitat 1.

Anuncis